October 31, 2008

Morcovi picanti

Ingrediente:
  • 5 – 7 morcovi mari
  • 1 - 2 linguri de ulei
  • ½ lingura condimente chinezesti (pot fi inlocuite cu piper si/sau boia de ardei)
  • sare dupa gust
Mod de preparate:
  • Spalati si curatati morcovii apoi taiatii in diagonala;
  • Asezatii intr-o tava adaugati ulei, condimente si sarati dupa gust;
  • Lasati tava la cuptor timp de 30 – 40 de minute.
Sugestii:
A se servi rece alaturi de carne fripta sau fiarta.

E o combinatie ce-mi place, am fost multumita de rezultate.
Sa aveti pofta! Daca va place, dati vina pe mine !


Atentie!
Zaharul din morcov nu are efecte negative asupra diabetului zaharat, cu toate acestea, un consum exagerat (mai multe luni) poate sa produca anumite tulburari fara consecinte grave. Daca nu suferiti de nici o boala digestiva deosebita, puteti manca si zece morcovi pe zi, timp de mai multe saptamani, fara sa apara efecte nedorite.