Ingrediente:
- 1 bagheta de paine
- 5 catei de usturoi
- 200 gr de unt
- 3 linguri de patrunjel maruntit
- sare si piper
- folie de aluminiu
- Incalziti dinainte cuptorul la 175°C;
- Amestecati untul, usturoiul, patrunjelul, sarea si piperul pana se omogenizeaza;
- Taiati bagheta de paine in sectiuni de 2 - 3 cm, dar nu pana la capat;
- Cu ajutorul cutitului puneti amestecul de usturoi in fiecare taietura si imprastiati amestecul ramas pe deasupra baghetelor;
- Impachetati bagheta in folie de aluminiu si puneti la copt pentru 10 minute. Intoarceti bagheta pe cealalta parte si mai puneti la copt pentru inca 10 minute;
- Se despacheteaza si taie felii.
- Se serveste fierbinte.
Untul poate fi inlocuit cu ulei de masline.
Ar trebui sa incercati reteta asta macar odata. Sa aveti pofta! Daca va place, dati vina pe mine !
British Food:How To Make Garlic Bread