Ingrediente:
- 1 kg de midii
- 6 rosii
- 4 ardei grasi
- 2 cepe
- 2 morcovi
- sare
- piper
- ulei de masline
- o lingura de marar
- busuioc
- Midiile se curata, se spala si se pun la fiert in apa fierbinte, in care s-a pus sare, timp de 5 minute;
- Se taie ceapa rondele, rosiile se curata de pielita si se taie cuburi, aredeii de curata de seminte si se taie fasii mici;
- Morcovii se taie cuburi si se pun la fiert in apa in care s-a pus si putina sare;
- Se incinge ulei intr-o cratita, se adauga ceapa si se lasa pana se inmoaie, se dauga ardeii, se toarna deasupra rosiile si morcovii;
- Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa sa fierba, cand sosul a scazut putin se adauga midiile si se lasa sa fiarba inca 10 minute. La sfarsit se presara mararul tocat si se serveste.
Sa aveti pofta! Daca va place, dati vina pe mine !