Ingrediente:
- 2 rondele de somon
- sare si piper
- ½ lingura chimen
- ½ lingura rozmarin
- ½ lingura cimbru
Pentru sos:
- Ceapa verde taiat marunt
- ½ portocala taiata cubulete
- 10 masline verzi tocate
- 1 lingurita suc de portocala
- 1 lingurita suc de lamaie
- ulei de masline
Mod de preparare:
- Se incalzeste cuptorul;
- Intr-un bol se prepara sosul amestecand ceapa, bucatile de portocala, maslinele, 1 lingurita suc de portocala si o lingurita suc de lamaie, sare si piper;
- Rondepele de somon se ung cu ulei de masline, se sareaza si se pipereaza dupa care se condimenteaza;
- Se pune pestele la cuptor pentru cca. 20 de minute. Se serveste cu sosul separat.
Au iesit bune, sper ca v-am fost de folos. Sa aveti pofta! Daca va place, dati vina pe mine !