- 150 grame faina;
- 90 grame zahar;
- un galbenus de ou fiert;
- doua linguri de smantana.
- 800 grame branza dulce de vaci, scursa bine;
- 100 grame unt;
- o cana si jumatate de smantana;
- noua galbenusuri crude;
- trei galbenusuri fierte;
- 100 grame de stafide;
- trei linguri de gris;
- trei linguri de faina;
- coaja de lamaie;
- patru grame praft de copt;
- patru grame zahar vanilat.
- Se face un aluat cu ingredientele de mai sus si se pune intr-o forma rotunda unsa cu ulei si tapetata cu faina;
- Se da la cuptor si se coace doar pe jumatate;
- Se scoate din cuptor si se pune deasupra umpluitura pregatita astfel: branza faramitata se amesteca cu untul pe care l-ati frecat cu zahar, galbenusurile, smantana, stafidele, grisul, faina, coaja de lamaie, praf de copt si zaharul vanilat. La urma se pun albusurile batute spuma;
- Se pune la cuptor, la foc mare in prima faza ca sa nu se lase, apoi la foc mic pentru a se promeni. Se serveste rece.
Sa aveti pofta! Daca va place, dati vina pe mine !